2014. február 13., csütörtök

Púpos hús

Finom is, laktató is, a maga módján különleges is. Az a jó benne, hogy mindenkinek a fantáziájára és ízlésére van bízva, hogy mit rak a töltelékbe. 




Hozzávalók
  • 200g mexikói zöldségkeverék
  • 6 szelet füstölt, főtt tarja (elhagyható)
  • 6 szelet karaj vagy csirkemell
  • 1 tömlős sajtkrém (natúr)
  • 1 tojás
  • 100g kockázott bacon
  • 1 fej vöröshagyma
  • 15dkg sajt
  • bors


Elkészítés

  1. A hússzeleteket kiklopfolom, majd megsózom és félreteszem.
  2. A hagymát meghámozom, majd felszeletelem és megdinsztelem a baconnal együtt.
  3. Közben a zöldségkeveréket megpárolom.
  4. Mikor kész van, összekeverem őket, belenyomom a tömlős sajtot, fűszerezem és megvárom míg egy kicsit kihűl.
  5. Felütöm a tojást, majd belekeverem a töltelékbe.
  6. A hússzeletekre rárakom a tarját, majd a tölteléket.
  7. Megszórom reszelt sajttal. 
  8. Sütőben addig sütöm, míg a teteje meg nem pirul.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése